Stichting me yo you

Downloads

Advies comité

Aanbrengen, screenen & evalueren van aangeboden initiatieven: onderzoeksprojecten, fellowships en zorgprojecten die moeten bijdragen tot een verhoogde levenskwaliteit van leukemiepatiënten. Dat is de taak van ons adviescomité. Het adviescomité van de Stichting ME TO YOU is samengesteld als volgt: adviescomité

Onderzoek

De Stichting ME TO YOU gaat in eerste instantie op zoek naar jonge onderzoekers en beloftevolle wetenschappers gelinkt aan een Belgische universiteit of wetenschappelijke instelling die gespecialiseerd onderzoek doen naar leukemie en aanverwante vormen van bloedziekten en tot op vandaag niet kunnen terugvallen op financiële ondersteuning van de overheid of de farmaceutische industrie.

De Stichting ME TO YOU wil daarbij niet in de plaats treden van de overheid maar als vangnet fungeren voor dergelijke waardevolle projecten. De wetenschappelijke kwaliteit van de onderzoeker en het project zijn doorslaggevend bij de beoordeling van de aanvragen door ons adviescomité. De Stichting ME TO YOU zal verder elk ander valabel project dat wordt aangereikt met de nodige ernst screenen en evalueren.

Stichting Me to You

Stichting ME TO YOU stelt zich tot doel mits het steunen van specifieke onderzoeksprojecten de verdere opmars van leukemie en aanverwante vormen van beenmerg- en bloedziekten tegen te gaan. Daarnaast begeleidt de Stichting leukemiepatiënten van alle leeftijden en zorgt zij voor publieksvoorlichting.

STICHTING ME TO YOU
nieuwstraat 21
8700 Tielt

ON : 0553 563 657
IBAN: BE36 3631 3547 4381
BIC: BBRU BE BB

Contact

Nieuwstraat 21 | 8700 | Tielt | BE
Mobiel +32(0)495 54 11 71
info@stichtingmetoyou.be

made by Visual

 | 

Cookie Policy